Moeders
Moeders
trots
W
een zakje erwtensoep
reuze rijst
afwas-
middel
gratis
juist omdat het De Gruyter's soep is.
m
De Gruyter's WEEKRECLAME
van 58 ct voor 10 cent
elk 2e pak
van 62 ct
voor 31 ct!
gratis
een reep
chocolade
elk 3" pak
DE ECHO VAN HET ZUIDEN VAN VRIJDAG 29 JANUARI 1960
De fijne kruiden maken het hele ver
schil. Daarom hebben De Gruyter's
koks met een gouden hand van „af
maken" uitgelezen binnen- en bui
tenlandse specerijen en tuinkruiden
gekozen om soepen te bereiden met
een heel eigen karakter, zoals alleen
De Gruyter's soepen dat hebben.
't Is nu de tijd om Uw gezin dage
lijks met een krachtig bordje soep
te verwarmen en te verkwikken.
Profiteer vooral van De Gruyter's
speciale aanbieding: Bij elke Gelder
se Rookworst super een zilverzakje
erwtensoep van 58 cent voor slechts
10 cent!
snoepje
van de,
week
is nu al vele jaren
een geweldige at
tractie voor elk
gezin. Het is in
Nederland spreek
woordelijk geworden! Profiteer er van,
iedere week! (Bij aankoop van elke f4.-
volgens het bedrag op Uw cassabon het
snoepje voor 15 cent, plus een aardige
verrassing).
i geldig t.m. dinsdag 2 februari
Bij élke
Super-Gelderse
rookworst
ERWTENSOEP
GROENTESOEP
KIPPE BOUILLON SO EP
VERMICELLISOEP
BRUINE BONENSOEP
PREISOEP
KONINGINNESOEP
KALFSBOUILLONSOEP
OSSESTAARTSOEP
TOMATENSOEP MET RIJST
(geconcentreerd)
Bij élke 2 pakjes
margarine of vet
extra margarine
uitgezonderd
'S LANDS GROOTSTE LEVENSMIDDELEN - BEDRIJF
I
F t
Bruint bo
Bereid met extra gelezen erwten en split-
erwten. knolselderij, prei en ui. Fijn gekruid
met selderijzaad, peper, Cardamon. foelie,
Turmeric, peterselie en een snuifje knoflook.
Kooktijd 15 minuten.
Zilverzakje voor 4 a 5 borden 58 ct
Bereid met fijne groenten zoals: witte koof,
tomaten, prei, wortelen, knolselderij enz.
Kooktijd 20 minuten.
Pakje voor 6 borden 50 Ct
Bereid met echte eivermicelli, en fijn ge
kruid met peterselie, Turmeric, Coreander.
Bevat een oplosbaar kippeveteitje, dat er
voor zorgt dat deze kippesoep niet te
onderscheiden is van soep die van een
vette soepkip getrokken is. Kooktijd
7 minuten.
Pakje voor 4 a 5 borden 55 Ct
Bereid met fijne gesneden vermicelli en
gekruid met selderijzaad, ui, foelie, peter
selie en een snuifje knoflook. Kooktijd
6 minuten.
Pakje voor 6 borden 40 Ct
Bereid met eerste keuze bruine bonen en
prei. Fijn gekruid met selderij, ui, peper,
Cardamon, peterselie en een snuifje knof
look. Kooktijd 20 minuten.
Zilverzakje voor 4 a 5 borden 60 Ct
Bereid met witte en groene prei en fijne
bloem. Gekruid met peper en nootmuskaat.
Een heerlijke gebonden soep. Kooktijd
20 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden 55 Ct
Heerlijke gebonden soep, bereid met vlees
extract, fijne bloem, volle condensmelk en
gekruid met foelie, peper en ui. Kooktijd
1 minuut!
Zilverzakje voor 4 borden 40 Ct
Een pittige gebonden soep, bereid met
kalfsvlees, fijne bloem, condensmelk, kipei
en gekruid met fijne uitheemse specerijen,
zoals b.v. foelie. Met figuurvermicelli.
Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden 55 Ct
Een pittige soep, bereid met krachtig vlees
extract en hartig gekruid met o.a. laurier,
piment, peper, selderijzaad, paprika en ui.
Kooktijd 5 minuten.
Zilverzakje voor 4 borden 65 Ct
De kant-en-klare soep in een pot. Alleen
verdunnen en opwarmen.
Pot voor 4 borden 55 ct
DE GRUYTER